Lite info om mig och huset!

Olov Westberg heter jag som äger och driver vandrarhemet Turistgården Malung, Jag har ägt huset sedan september 2010 där jag på bara några dagar fick för mig att köpa ett vandrarhem. Tanken slog mig en Måndag och på Fredagen var affären klar och nycklarna till en del av mitt nya liv hade börjat!

Jag har alltid varit väldigt driven som person och tyckte det skulle bli roligt att börja driva eget!

Från början var Turistgården en fabrik där dom bland annat sydde skinn, dörrarna och även golven är densamma idag som det var redan på 1920-talet. Efter en tid vart huset ombyggt till vandrarhem och har varit det i mer än 40 år!

Huset ägdes tidigare av en man som bodde granne med Turistgården men efter årens lopp såldes det vidare. Huset var inte speciellt omhändertaget men dusch och toaletter samt kök var nyrenoverat då jag väl tog över facklan.

2015 fick jag igenom ett avtal tillsammans med ett annat bolag att starta asylboende, efter detta stannade tyvärr uthyrningen av Turistgården upp och stog tomt ett par år på grund av relativ stor förslitning.

Fram tills 2019 då huset genomgick en totalrenovering! Nymålade väggar, nya möbler, nytt kök och mycket kärlek är idag nerlagt av nära och kära samt mig för att dra igång igen. Hoppas ni kommer trivas hos mig och mitt lilla hus i Dalarna

Så här ser jag ut!

Male

Olov Westberg